De wijnmaker Phillipp Kuhn komt uit het dorpje Laumersheim, een dorpje waar je zo voorbij rijdt als je even niet oplet. Deze bijzondere wijn “Incognito” is volgens de wijnmaker één van de beste bewaarde geheimen van de wereld. Alleen al bij het inschenken van deze wijn zie je de intense en donkere kleuren. De donkere kleuren maakt dat het bijna op inkt lijkt waardoor je niet het idee hebt van een Duitse wijn. Je ruikt en proeft donker fruit van bramen en pruimen met wat tannines die zorgen voor een stevige structuur in de wijn. De druiven zijn dus incognito, maar het is bekend dat Philipp met Cabernet Sauvignon, St. Laurent, Blaufrankisch, Spätburgunder, Dornfelder en nog meer verbouwd.

Lekker met ons nieuwe gerecht, Lamsnek in de oven gegaard met eigen jus en krokante lamszwezerik. 

Proef bij ons Incognito en ontrafel zijn geheim.

Geschreven door
Plaats een reactie

Uw email adres wordt niet gepubliceerd. Velden die niet leeg mogen zijn worden gemarkeerd met een *

U mag de volgende HTML tags en attributes gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Gegevens verwijderenVerzenden