Restaurantgedeelte is gesloten vanwege coronamaatregelen

Beste gast,

Het afgelopen jaar was zwaar en soms ingewikkeld. Want ineens was daar corona, waardoor veel zaken anders liepen dan we gewend waren.

Ondanks de aangekondigde versoepelingen die vanaf 5 juni ingaan, hebben wij besloten om het restaurant niet te openen. We hebben hier lang over nagedacht met het team en we blijven voorlopig dicht. De maatregelen rondom corona maakt het voor ons lastig om de optimale restaurantbeleving aan u te geven. Helaas moeten wij u teleurstellen. We vragen om uw begrip en geduld.

Natuurlijk blijft ons afhaal-en bezorgservice geopend en zijn wij nieuwe gerechten aan het bedenken voor op de afhaalkaart. Mocht u speciale verzoeken hebben voor thuis, laat het ons graag weten. Blijf gezond en tot snel!

Groet,

Michael & Team Jasmine Palace

Puur Aziatisch genieten

Al meer dan 38 jaar lang heeft Jasmine Palace veel kennis en ervaring opgebouwd en dat is in de Aziatische keuken zeker te proeven. Door de combinatie van gastvrijheid van de familie Man en de Aziatische keuken, ontstaat er een mooie harmonie en evenwicht in het eten en de service. Ons keukenteam bestaat uit chefs die al jarenlang ervaring hebben in de Chinese keuken.

Heerlijke wijnen

Onze sommelier Michael Man kiest zorgvuldig de wijnen voor u uit, welke perfect bij onze Aziatische gerechten passen. Laat u verassen door mooie combinaties van wijn en spijs door Michael.

Bekijk hier onze wijnkaart

Terras

Een comfortabele terras waarbij uw uitzicht heeft op de Leidse Rijn rivier. Bij heerlijk weer kunt u rustig genieten van een drankje, lunch of diner.

Bekijk ons restaurant in 360 graden

Onze inrichting is geïnspireerd op de vijf elementen van Feng Shui. Feng Shui is een oude Chinese filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Een belangrijk principe van Feng Shui is dat ‘de natuur in harmonie moet zijn met de mens’. De elementen water, hout, vuur, aarde en metaal staan daarbij centraal. Harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen brengt positieve energie voort die zorgt voor geluk. Deze verschillende elementen ontdekt u in de inrichting van ons restaurant.


Nieuwsbrief

Contactgegevens

Zandweg 102
3454 JZ De Meern
T: 030 66 635 39
F: 030 66 657 48
E: info@jasmine-palace.com
KVK: 30065150

Afhaalservice: elke dag geopend vanaf 14:00 – 21:00
Bezorgservice: elke dag geopend vanaf 15:00 – 21:00

Website door BlueBird Media | Copyright 2015 | Jasmine Palace De Meern | KvK: 30065150 | BTW: NL810127520B01 | Cookie beleid | Privacy Beleid