Goed nieuws, u kunt weer bij ons dineren vanaf 1 juni! Reserveer op tijd, want vol is vol.

Houdt u even rekening mee met de volgende spelregels als u komt?

  • We gaan werken met 2 tijdslots en u kunt kiezen uit deze tijdslots:
  • - 1ste 16:00 - 19:00
    - 2de 19:30 - sluit (keuken sluit om 22:00)
  • We hebben de tafelindeling in ons restaurant zo ingericht dat deze 1,5 meter proof is. Hierdoor kunnen wij maximaal 14 personen in het restaurant en op het terras ontvangen. We zullen daardoor sneller vol zitten dan normaal.
  • We serveren een speciaal 5-gangen verassingsmenu met heerlijke gerechten van de chef. Bekijk het menu hieronder. Prijs per persoon is €54,50 inclusief een bruisend aperitief. Uiteraard houden wij rekening met allergieën of dieetwensen.
  • Bij aanvang vindt er een controlegesprek plaatst en gaan wij vragen stellen. Indien u ziekteverschijnselen heeft of heeft gehad, dan kunnen wij u helaas niet ontvangen. Wij vragen u dan op een ander moment te reserveren.
  • Gasten worden verzocht om hun handen te desinfecteren bij aankomst.
  • Aan een tafel kunnen er maximaal 4 personen zitten alleen als de groep uit hetzelfde huishouden komt. Voor personen uit niet hetzelfde huishoudens geldt een maximum van 2 personen aan een tafel.
  • Wilt u reserveren? Reserveer via e-mail: info@jasmine-palace.com of telefonisch via 030-666 3539.

5-gangen Chef's menu

We serveren uitsluitend het Chef’s menu voor de komende periode. We hebben een aantal nieuwe voorjaarsgerechten op het menu staan. U krijgt van ons een glaasje bruisend aperitief bij het menu. Indien u dieetwensen of allergieën heeft dan kunnen wij daar uiteraard rekening mee houden.

Amuse
Voorgerecht

Tonijn met mango, soja en geflambeerde zalm met ketjap

Eerste tussengerecht

Draak uit de zee

Tweede tussengerecht

Sticky Iberico fingers

Hoofdgerecht

Beef shortribs met morning glory en nam yu (gefermenteerde soja met rode rijstgist)

Dessert

Pure chocolade appelbol

Prijs per persoon is €54,50

Wijnarrangement per persoon is €29,50

Wijnarrangement light per persoon is €17,50

Puur Aziatisch genieten

Al meer dan 38 jaar lang heeft Jasmine Palace veel kennis en ervaring opgebouwd en dat is in de Aziatische keuken zeker te proeven. Door de combinatie van gastvrijheid van de familie Man en de Aziatische keuken, ontstaat er een mooie harmonie en evenwicht in het eten en de service. Ons keukenteam bestaat uit chefs die al jarenlang ervaring hebben in de Chinese keuken.

Reserveer hier

Reserveren

Zin om een lekker avondje uit eten te gaan? Zoek niet verder. U bent op het juiste adres.

Reserveren is mogelijk bij Jasmine Palace, klik op de onderstaande link en vul het formulier in en alvast eet smakelijk.

Reserveren

Heerlijke wijnen

Onze sommelier Michael Man kiest zorgvuldig de wijnen voor u uit, welke perfect bij onze Aziatische gerechten passen. Laat u verassen door mooie combinaties van wijn en spijs door Michael.

Bekijk hier onze wijnkaart

Terras

Een comfortabele terras waarbij uw uitzicht heeft op de Leidse Rijn rivier. Bij heerlijk weer kunt u rustig genieten van een drankje, lunch of diner.

Bekijk ons restaurant in 360 graden

Onze inrichting is geïnspireerd op de vijf elementen van Feng Shui. Feng Shui is een oude Chinese filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Een belangrijk principe van Feng Shui is dat ‘de natuur in harmonie moet zijn met de mens’. De elementen water, hout, vuur, aarde en metaal staan daarbij centraal. Harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen brengt positieve energie voort die zorgt voor geluk. Deze verschillende elementen ontdekt u in de inrichting van ons restaurant.


Nieuwsbrief

Contactgegevens

Zandweg 102
3454 JZ De Meern
T: 030 66 635 39
F: 030 66 657 48
E: info@jasmine-palace.com

Restaurant: elke dag geopend vanaf 1 juni

Tijdslot 1: 16:00 - 19:00

Tijdslot 2: 19:30 - 22:00

Afhaalservice: elke dag geopend vanaf 15:00 – 21:00

Bezorgservice: elke dag geopend vanaf 15:00 – 21:00


Website door BlueBird Media | Copyright 2015 | Jasmine Palace De Meern | KvK: 30065150 | BTW: NL810127520B01 | Cookie beleid | Privacy Beleid